Streljaštvo > Tehnika gađanja

Pad u vatri

<< < (13/46) > >>

Tyger:
..ma slazem se sa svim..nisam ni imal namjeru napisati da je 100 % pad u vatri pri pogodku u glavu, nego sam napisao gore u postu, da bude prije nego s pogodkom u plecku..ja sam ovdje da ucim od Vas, da citam i upijam sve kaj cujem, a ne sad da druge ucim i solim pamet..sry ako je tako shvaceno   zagi

skyangel:

--- Citat: File - 16. 02. 2009. 17:10:27 ---Da mi je samo znat tko je 100% siguran u svoje streljačke sposobnosti i  može garantirat da će na 100 150 m gađat glavu npr od srne i pogodit naravno ne u vilicu...
Pa da je to sve pizdarija i tako jednostavno nikad više nebi uzeo pušku u ruku jer mi nebi bila ovolika draž i strast..

Takve stvari su jedino moguće kad se radi o čekanju svinja ili nečeg drugog di se puca na 40-50metara a i tad je to i dalje lov i ništa nije 100 % ni sigurno dokle god nije u teći (loncu) zagi il na zidu

--- Kraj citata ---
File, 100% siguran osobno nisam uvijek. Tada kada nisam siguran obično ne pucam. Po ovome tvome bi ispalo, ako nisi siguran u pogodak, onda odrapi po sredini pa će već negdje dobiti? Tako mi zvuči, a vjerujem da nisi tako mislio?

Na 150 m gađati srnu u glavu i pogoditi vilicu ti dođe skoro na isto kao da gađaš iza plećke i pogodiš trbušnu šupljinu...

File:
Meni je skoro pa tako odrapi po sredini tj. pucaj u veću metu ne zato što si manje sosoban nego to mjesto osigurava veći postotak pogađanja na mjesto koje će bit po svim propisima i uzancama lovačkog pucanja...
  znaći ako pucaš životinju na 100 i više metara pucaj je u plečku (ako ti ne stoji dobro okrenuta ne pucaj) jer na taj način nemožeš pogodit u zadnji but osim ako nešto nije u redu s glavom il su jebene droge u pitanju,a ako pucaš na hrani mrciništu na 20 metara onda pucaj di te volja tj šta se bolje vidi

PH DBK:

--- Citat: File - 16. 02. 2009. 17:10:27 ---"Da mi je samo znat tko je 100% siguran u svoje streljačke sposobnosti "

Ajme meni i tebe, pa čitaj, ima ih tu mlađana kolima to ide

"Takve stvari su jedino moguće kad se radi o čekanju svinja ili nečeg drugog di se puca na 40-50metara"

--- Kraj citata ---

Pa tako ti uglavnom lovi 99 % lovaca s ovog foruma...oli ne vidiš da se sve vrti oko tzv. DS i srnjaka

Lazar:
pa nasta ce se lovit ,na paviane

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju