Streljaštvo > Tehnika gađanja
Uljni hitac i početna temperatura cijevi. Uzrok flyera ?
Kimboarap:
--- Citat: josip89 - 19. 04. 2015. 22:08:11 ---prije će bit da nešto ne leži dobro oko kundaka i cijevi
meni se je to dogodilo na saueru 202 375
puca se iz stalka 1 metak odluta drugi idu dobro
prebacimo se na drugu daljinu ista stvar
i tako par puta
problem je bio u tome što saraf koji drži kundak nije bio stegnut već je imao lufta (problem je rješio kolega forumaš 50 AE)
--- Kraj citata ---
Onda to nije josipe samo prvi metak nego se ponavlja nakon nekoliko suseva ili???
Ne razumin prebacite se na drugu daljinu pa se ponovi?? Pa zar je daljina bitna da bi iznedju svake promjene dobio flayer??
Josipe taj jedan metak je uvik bio prvi ili je znao biti2 ili npr4
Od 5 naprimjer... Neznam koliko pucas u susu:)
RANGER94:
Coviku je samo prvi metak iz ciste cijevi na hladno flayer! O cemu pricate, kakvo drvo, kakvi vijci. Pa lipo je receno u cemu je problem. Citajte postove do kraja. Kolega ce probati iz prljave cijevi na hladno pa viditi sto se dogadja...
Kimboarap:
--- Citat: mbiloglav - 18. 04. 2015. 22:01:13 ---Što bi mogao biti uzrok kad prvi metak odluta 15ak cm,iza toga ostali idu u centar,cijev očišcena,osusena,puca se s naslonom zagi
--- Kraj citata ---
Koliko sam skuzio ovdje nema ponavljanja nego izricito 1 hitac ( i to se desava ako sam dobro shvatiio samo s hladnom cijevi i uvijek prvi hitac) pa mislim da stoga nece biti da je do kundaka...
Kimboarap:
--- Citat: RANGER94 - 19. 04. 2015. 22:45:35 ---Coviku je samo prvi metak iz ciste cijevi na hladno flayer! O cemu pricate, kakvo drvo, kakvi vijci. Pa lipo je receno u cemu je problem. Citajte postove do kraja. Kolega ce probati iz prljave cijevi na hladno pa viditi sto se dogadja...
--- Kraj citata ---
Pa to i kazem ranger 94, isti prob sam imao i ja....... Nije do niceg nego je kad je upucavao pusku taj put ispucao previse i pregriao cijev pa mu je optika postalana po tom zadnjem susu i onda ima prob sljedeci dan dok ne pukne prvi metak i dok cijev koliko toliko nije topla...
josip89:
znači prvo pucamo 100 ili 150 metara iz stalka
prvi metak nije u grupi već je negdje (nebitno di i nije uvjek na istom mjestu) i puška se ne miče iz stalka
sad idemo puknut na 200 ili 250 ili 300 ili 350 metara nebitno
puška se uzima i nije više u stalku pa se odnese i puška i stalak na drugu daljinu
i ponavlja se opet isto
kad je kundak zategnut nikakvih problema
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju