Streljaštvo > Tehnika gađanja
Upucavanje karabina
sheytan:
--- Citat: Harry P. - 17. 03. 2010. 01:11:04 ---Ma žali Bože novaca dati za takvo nešto...
--- Kraj citata ---
Ja se, načelno, slažem sa Harijem. Zašto? Zato što, za klasične karabine, približno isti efekat možemo dobiti postoljem i vadjenjem zatvarača, i gledanjem kroz cev! Npr., na 30m postavimo osu cevi u centar mete, i optiq dovedemo na približno isto mesto, može i maaalko niže. Opalimo 1(jedan) ceo metak radi kontrole, da ne bude iznenadjenja, i dalji koraci su vam, mislim, jasni... zagi
Isto ovo važi i za poluautomate(računam one ozbiljne, gde se može skinuti cev happi), samo što u postolje stavljamo cev sa optikom, a ne celu pušq...
mve:
Možeš ali ovako je lakše. Kud si napeo sa gledanjem kroz cijev-ovo je točnije i nije neka strašna lova-vjeruj mi.
Gledanjem kroz cijev sam upucavao top u vojsci-pušku nisam tak ptobao. kod topa radi pa vjeriujem da bi i kod puške ali ovako je elegantnije.. Probaj nije to bez veze..
sheytan:
Ebo eleganciju, to JESTE strašna lova, kad je rezultat NEDOVOLJNO tačan(kao i kod ove "moje" metode). Bila bi smešna lova, kad bi rezultat bio perfektan, a nije. Znači, za PRVO upucavanje meni treba max. taj jedan metak više nego tebi. zagi
shandi:
Ja bi radije za 100€ kupio metaka i d7
sheytan:
^ bravooo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju