Streljaštvo > Tehnika gađanja

Upucavanje karabina

<< < (46/108) > >>

mve:
Mislim da je bilo oko 100$ sve skupa na kućni prag Shandi..
Sheytane-poštujem, nemogu ništa reći jer probao nisam na taj način ali budem. Svaki savjet je dobar i treba ga probati  d4.

Ja sam sa ovim uspio upucati bez problema. Naravnao točkicu lasera i križ. Jedan metak za probu, pa korekcija i onda još dva da potvrdim i to je to.. Radi.

Ovo na cijev možda i ne želim probati jer ako otkrijem da je jednako dobro a potrošio sam 100$ ugristi ću se za dupe od muke  hao

.50AE:

--- Citat: mve - 17. 03. 2010. 10:04:37 ---Ovo na cijev možda i ne želim probati jer ako otkrijem da je jednako dobro a potrošio sam 100$ ugristi ću se za dupe od muke  hao

--- Kraj citata ---

Počni vježbati  rol  metoda radi i kada se izvježbaš točna je koliko i bilo koja druga, ali je sa laserom ili bore-sighterom daleko brže i elegantnije a ni stalak nije potreban.

Antezg:
Ili platiš pivu bilo kojem puškaru ili nekom ko ima bore-sighter i približno upucaš za 20 sekundi-ionako se optika ne montira svaki mjesec...

zoki:

--- Citat: .50AE - 17. 03. 2010. 11:10:16 ---
--- Citat: mve - 17. 03. 2010. 10:04:37 ---Ovo na cijev možda i ne želim probati jer ako otkrijem da je jednako dobro a potrošio sam 100$ ugristi ću se za dupe od muke  hao

--- Kraj citata ---

Počni vježbati  rol  metoda radi i kada se izvježbaš točna je koliko i bilo koja druga, ali je sa laserom ili bore-sighterom daleko brže i elegantnije a ni stalak nije potreban.

--- Kraj citata ---
Za točno upucavanje je stalak uvijek potreban, naravno može se  i sa dobrog naslona, ali ....

ivo samoborec:
...decki ja upucavam ovako...na 50 metara postavim pusku na jastucice za upucavanje i gledam kroz cijev prema crnom...nakon metka ili dva to je to...vucem metu na sto i onda pocinje igra...koristim napred stalak koji se dade navojem dizati i spustati a otraga vreca puna olovnih kuglica..tako da pomicanjem kundaka dodes do zeljene visine..dakako pusku imam na ramenu iako sjedim jer je i stvar nacina okidanja...da pojasnim kolega koji se bojao  pucnja  uvjek je pucao iznad a to sam provjerio pucajuci iz njegove puske...ja tri metka u 6 -sticu u sest sati a on u centar....nisam odmah iskapirao no onda smo pucali mom puskom gdje sam ja imao centar a o 8-10 cm iznad mene..po prici sam dosao do zakljucka da dok on okidas dase jednostavnio prestrasi pucnja i trzne prstom cemu se i koji milimetar dize puska.....pajdas je kupio ovu stvarcicu ali nije bio zadovoljan te je vratio.....e sada ko voli nek izvoli....ja sam protiv

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju