Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
"Bullbar" - izvan Zakona
Jedan:
Vidi ovo! Obratite pažnju na sliku 3 (pod "Spojleri"), na zadnji redak.
Slažem se da reda mora biti ali kao i obično, kod nas se provođenje Zakona pretvori u "kampanju lova na vještice" s ciljem da se uberu pare za krpanje Proračuna i onda se "tjera mak na konac". Kakva je npr. razlika ako na vozilo sa standardnim gumama 165x75R13 montirate gume 175x65HR13 ili neka slična kombinacija koja zapravo povećava sgurnost u prometu, a "organ" te odere jer nisi "po propisu"? Sad malo karikiram ali vjerujem da je bilo i takvih bisera. zagi
mve:
Kod mene je bilo zajebancije na tehničkom, umjesto 195 ja imao 205 ali se upisom u prometnu rješilo. A ak će abraniti bullbar onda zašto ga stavljaju kao opciju dodatne opreme i kao takve prodaju. Ja bi prije derao po kojekakvim street racerima i nabrijanim kantama - namjerno kažem kantama jer prave čitaj sigurne prerade možeš nabrojati jako malo..
Veći problem je vitlo -za pješake ali i to bio se dalo regulurati nekim štitnikom.
A -slažem se sa vama- da nekog bubne tenk od patrola svejedno bi mu bilo imao on bullbar ili ne..
Opet izmišljamo toplu vodu a ona je odavno izmišljena.
toni(c):
Sto se tice zabrane bullbara ona je vec godinama na snazi, samo se ne provodi. to je nesto sa cime cemo se morat pomiriti i nesto sto ce biti sve stroze. razlog je uskladjivanje sa EU zakonodavstvom koje na to gleda kao na veliku opasnost za pjesake - sto i je. Tu ako netko bas hoce morat ce ici na neka montazna rjesenja, mekane navlake - ili homologirati vozilo kao teretno za posebne namjene (p.s. unimog npr tu spada i prolazi sa zastitama kakvim hoces, cak i sa pripremom za ralicu ;D)
Sto se tice svjetla i reflektora situacija nije tako crna. to je ogromno trziste tesko milione eura i ti dodaci nisu toliko opasni. Samo treba kupiti cestovne reflektore od evropskog proizvodjaca (npr. hella) i on za svako svjetlo ima homologaciju, upute za montazu - dimenzije i visine koje su uskladjene sa eu zakonodavstvom (time automatski i sa nasim) i eventualne poklopce ili okretna postolja da sve bude po p.s.-u
Ono sto je iza auta (platforma za divljac) ne ugrozava pjesake, nego eventualno onog iza u lancanom sudaru, a i oni stari zakoni o dozvoljenom prevjesu od 0,5m iza vozila su jos na snazi. Mislim da ce to neko vrijeme jos prolazit na nacin da se skine na tehnickom, a da se kod eventualne kontrole na cesti izvlaci na dozvoljeni prevjes. Za koju godinu cemo to vjerojatno morat imat homologirano kao i njemci one nosace za bicikle i razne stvari prikacene na bunker.
Goran:
Kod nas bullbar dobro dodje ako nocu naletis na kengura ili nesto slicno mozes otpisati auto ili zavrsiti u kanalu. na mom autu je jedan koji odlicno radi i ne skidam ga za nikoga iako je i kod nas bilo takvih pokusaja.
Jedan:
Obzirom da živiš u specifičnoj i veoma prostranoj zemlji, takva oprema u svakodnevnom prometu ima opravdanje.
Problem je kod nas u Europi, gdje realno gledajući nema potrebe za takvom opremom (u gradu) ali što je s nama lovcima koji se krećemo izvan prometnica.
Moje vozilo za lov stalno je u lovištu (parkirano kod prijatelja u dvorištu) i koristi se isključivo za lov i vožnju po blatu, kroz šipražje (jer "glavne" šumske puteve lokalno stanovništvo vrlo brzo uništi izvozom drva pomoću teških traktora) i na tvrđu podlogu, a pogotovo asfalt izlazi samo za "praznik" (max 2-3 km).
Kako riješiti problem da budem ispravan pred Zakonom i u voznom stanju nakon par lovova?
Da bih došao do dijela lovišta u kojem najčešće lovim, moram prijeći oko 600 m javne prometnice (selo). Ako me na tom dijelu, s neregistriranim vozilom, zaustavi prometna policija - naj.bo sam. Ako idem okolnim putem - uništit ću mjesnom stanovništvu lokalne poljske puteve i opet sam naj.bo. Ako se lovištem vozim sa serijskim vozilom (koje prolazi redovni teh. pregled) - neću doći ni do prve šume (bez posebnih guma s traktorskim profilom koje ne prolaze na teh. pregledu na terenskom vozilu). Ako se sa serijskim vozilom vozim po suhim putevima (ljeti) - nakon par lovova udubit ću pragove, vrata i prednji vezni lim do stanja koje me isključuje iz prometa pri susretu s policijom. Neki će reći - pa koji se k...ac onda voziš po lovištu - odi pješke ili kupi traktor. E to ne ide jer se zbog zglobova teško krećem, a traktor bi brzo bio na krovu na mjestima kojima prolazim terencem.
I što sad, jer "Živjeti se ne mora ali loviti se mora!"? teaa zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju