Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Terenski auti
nazime:
--- Citat: SPYDER - 14. 12. 2007. 07:47:06 ---Stavi broj ovdije izgubio sam vijesnik
--- Kraj citata ---
098/226-212
Neno:
Jedan moj poznanik koriste te gume za auto cross, i kažu da su super agresivne u blatu samo oni ih nabavljaju negdje iz Rijeke.
Borat:
U Rijeci ima jedan Vulkanizer koji se bavi protektiranjem auto guma po sistemu BANDAG a tvrtka se zove : K.M.D. Babic Viskovo, marinici 124/4
tel: 051 258 423
Ja sam osobno probao protektirane gume u dim 175/70 x 16 koje su bile tkz. Z tip 9to je dosta grubi protektor za kamione) . Te gume je napravio Vulkanizer Katalinic u Gerovu. Njih sam imao na Ladi Nivi i kao gume za teren nisu bile lose. Zanimljivo je da taj tip protektora moze napravit vise km nego orginal guma!!!
Sad imam na Defenderu orginal FULDU Tramp Track i kad je potrosim isto cu je protektirat u neki grubi kamionski profil i biti ce mi za ljeto idealna, a za snijeg i blato cu koristit BF Goodrich A/T 235/85 x 16.
Štef:
Ima čovjek i Kerestincu gume za terence marke Maxis, ja stavio na auto malo extremniju verziju i mogu reči da su lude na snijegu i blatu. Vozim se gdje nikad niko sa terencom nije bio. Ima i blažih verzija za cestu, pola - pola...
nazime:
--- Citat: Štef - 14. 12. 2007. 11:40:38 --- Ima čovjek i Kerestincu gume za terence marke Maxis, ja stavio na auto malo extremniju verziju i mogu reči da su lude na snijegu i blatu. Vozim se gdje nikad niko sa terencom nije bio. Ima i blažih verzija za cestu, pola - pola...
--- Kraj citata ---
Tamo sam i ja kupio za vitaru ali sam kupio Lassa Competus. Nisu mi se baš pokazale na blatu, a na snijegu su bile bolje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju