Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Terenski auti
Štef:
Tamo sam i ja kupio za vitaru ali sam kupio Lassa Competus. Nisu mi se baš pokazale na blatu, a na snijegu su bile bolje.
[/quote]
Točno, znam i te gume i točno govoriš. Teško je nači gume za nas, prvo putuješ po asfaltu, pa onda malo po putevima, pa na teren... Znaš i sam kaj sve radimo kad smo u lovu :D Probat pogodit najbolji omjer gume i terene po kojima vozimo.
skyangel:
Ja sam baš kupio kod tog lika u kerestincu Lassa OK-144 7,50 R16 za defiča svog. Koštale su 950 kn, a za gotovinu 750 što je prihvatljivo. U sredini imaju cestovni trag koji je nešto viši od vanjske debele ripne tak da cestom se voziš samo sredinom gume, dok na terenu guma propadne malo i ripne počnu raditi. Uglavnom, prezadovoljan sam s njima, dosad sam samo jednom ostao u blatu, ali to je bio teren takav da se traktor 3 puta skoro prevrnuo dok je došao do mene da me izvuče i na kraju sam ja još njega pošlepavao van ;D :D. U svakom slučaju preporučam ih.
nazime:
Koliko vrijedi dugi defender 92g 2.5tdi dugič Ajmo reč da je u dobrom stanju.
SPYDER:
Oko 5000 eur ako nemaš puno ulaganja
shaga:
--- Citat: SPYDER - 14. 12. 2007. 21:11:02 ---Oko 5000 eur ako nemaš puno ulaganja
--- Kraj citata ---
Moze i jeftinije...............
Moras trazit,budi strpljiv.............
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju