Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Terenski auti
YERRY:
--- Citat: skyangel - 03. 07. 2007. 14:27:42 ---
--- Citat: Borat - 19. 06. 2007. 13:46:41 ---Slazem se da je najbolje za vlasnike Land Rovera kupovat preko On Line prodavatelja. (npr PADDOCK je jedan koji tvrdi da isporucije robu u Hrvatsku)
Carina se ne bi trebala platit jer je roba iz EU!č Samo postarina i PDV, ako grijesim ispravite me. Uskoro cu i ja sastavit jednu probnu narudzbu za mog Defendera da vidim kako to ide. Po mom misljenju to bi trebalo biti isplativo jer su kod Autofitnessa i Karla dijelovi 3 puta skuplji nego kod tkz ''On Line'' prodavaca.
--- Kraj citata ---
ja isto sada slažem neku probnu kupnju da vidim kak to šljaka. našao sam i paddocka al ja ću uzeti od www.lrparts.net prvo jer sam s njima stupio u kontakt preko e-maila pa će mi lik i poslati ponudu prije. uglavnom kaj se tiče poštarine, sve ovisi kaj kupuješ, tj. kolko je paket velik i težak al nije nekaj prestrašno. carina ako postoji ne može biti veča od 10 %. a kaj se tiče karla, nemam komentara uopče. jedan glupi ležaj koji kupiš za 20 kn kod njega košta 350. na kutiji piše made in uk. original LR part kao. a kad ga rastaviš nutra je ugravirano sitno made in japan. kao ja sam bedak pa ne znam kaj to piše lol. isto tak, prekidač za svjetla kod karla košta 600 kn, a kod ovih engleza 170 kn. i onda gledam, sve da je carina i poštarina i sve skupa duplo skuplje od početne cijene, opet si upola jeftiniji nego kod nas. tak da sve u svemu, brijem da nemamo kaj čekat neg naručit još danas! hehehe
p.s. što je narudžba veča, manja je poštarina...
--- Kraj citata ---
Probaj ovu adresu http://www.rimmerbros.co.uk/
Vanja:
Ja z30 mlad i nadobudan.
Ali više nema zime, stavio sam vitlo. :P
skyangel:
pa kak si ovo uspio izvestiččč pa ovo je autoput... ;D
Vanja:
nocom
teren je bio ful mekan >:(
Expresica:
--- Citat: skyangel - 15. 01. 2008. 08:02:54 ---pa kak si ovo uspio izvestiččč pa ovo je autoput... ;D
--- Kraj citata ---
U pravu si,ovo je stvarno autoput,takvo sto ja prolazim sa ovim: 8)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju