Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Terenski auti
Vanja:
Svaka čast. Ali prevarili bi se :P
File:
U našem vatrogasnom društvu imamo defendera i puch-a g230 benzin defender je 8 puta lošji za teren ima ogroman krug okretanja (mali anšlag)Defendera smo dobili skoro novog a pucha od hrvatske vojske s dosta kilometara u puno boljem stanju je puch nakon tri puta više kilometara od defendera.jedina prednost defendera je što manje je troši jer je 2.5 tdi aostalo je sve na strani deutsche gelandewagen
Neno:
--- Citat: File - 21. 01. 2008. 12:02:54 ---U našem vatrogasnom društvu imamo defendera i puch-a g230 benzin defender je 8 puta lošji za teren ima ogroman krug okretanja (mali anšlag)Defendera smo dobili skoro novog a pucha od hrvatske vojske s dosta kilometara u puno boljem stanju je puch nakon tri puta više kilometara od defendera.jedina prednost defendera je što manje je troši jer je 2.5 tdi aostalo je sve na strani deutsche gelandewagen
--- Kraj citata ---
Englezi sve svoje proizvode kuju u zvjezde, pa tako i defendera a po stanju auto industrije im se vidi gdje su.
Nije da je defender loš ali, Toyota LC i G su kraljevi.
PinzHunter:
Ukoliko smijem da se umjesamčč
Mislim da su Lada i Uaz jako dobri pa cak i za manji dzep. Jest da su benzinci, ali se moze ugraditi plin ili dizel. Na terenu su za svoju klasu mislim najbolji.
skyangel:
Več smo imali diskusije o raznim markama terenaca, i Puch se uvijek odvajao od ostalih jer on je neusporediv s nijednim drugim. No, ostali se nikada ne mogu mjeriti sa defenderom ili nivom. UAZ u mojem lovištu bi predahnuo začas, a o ovim luksuznijim "terencima" ne želim ni komentirati. U zadnjem lovu sam ostao u vodi do haube, 2 traktora su jedva došla do mene, voda duboka oko 1,5m. Uleti jedan lovac sa primjedbom: "Moj Touareg je prošao puno gore terene!" d4
P.S. čovjek ništa nije bilo jasno kad smo nas četvorica pali na guzice od smijeha... ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju