nekada su pričali da su drugu titi vezali medvjeda za drvo da ga odstreli, vidio sam slike a sigurno se i neki kolege sa foruma sjećaju tih slika i lovova iz onih vremena, bila su to neka druga vremena u drugoj državi koje se vidim neki srame. mislim da nismo dobro prihvatili podjelu bivše države, pa nisu jedni zaraženi a drugi sakati ili obrnuto, nemojmo se sramiti reći ili se sjetiti vremena koja su za nama. sve što danas znam naučio sam u onoj državi, bilo vezano za lov ili bilo što drugo. nema puno promjena od nekad pa do danas. ko može potvrditi da danas ivici todoriću ne vežu jelene, muflone i svu ostalu trofejnu divljač za drvo da ih gospodin može odstreliti. o tome znamo isto koliko i o titovom medvjedu. imao sam prilike loviti, u bivšoj državi, na vojnom poligonu slunj. prilikom svakog dolaska na poligon dočakivao nas je jedan od dežurnih oficira, preko dana trajao je lov a navečer smo ili u domu ili uz vatru slušali priče tih lovaca koji su bili stacionirani na poligonu. uglavnom svi su oni bili u ekipi koja je vezala jednog te istog medvjeda za drvo da bi drug tito imao sreče u lovu. vjerujem da među nama ima lovaca koji će kad tad slušati, od nekog lovočuvara ili lovca željnog hvale, kako su za ivicu vezali jelena dvadesetčetverca.......