Pozdrav svi.
Imam par pitanja.
Prvo koliko se naplacuje ocjenjivanje trofeja i da li itko tko se bavi ocjenjivanjem isto naplacuje. Ako da po kojem modelu i kako.
Drugo, vidio sam da se spominjala mogucnost izlozbe trofeja na nacionalnom nivou. Sto mislite da li bi entuzijazam pojedinaca mogao dovesti do pocetka razmisljanja o organizaciji iste. Nemojte me krivo shvatiti, ali ima mladih ocjenjivaca, koji ocjenjuju po 10 i vise godina. Savez i ministarstva znaju preko etd obrazaca tko su ti ljudi, a i ZLS imaju evidencije. Nije nuzno da moraju biti sve stari ljudi, tj. moraju biti al zasto ne dati priliku i mladima da nesto organiziramo.
Samo da povucem paralelu, ako sam na faksu mogao organizirati sa kolegom posjet nuklearnim elektranama u Slovackoj i Francuskoj za 50 ljudi, ne vidim razloga zasto ne bi mogli pokusat nesto organizirati. Al mene muci od kuda krenuti kada je sve isprepleteno iskljucivo interesima pojedinaca koji ukoliko ne vide neku produ u tome ne zele niti krenuti.
Bez uvrede, al malo me to svake godine tisti kada ocjenjujem u maticnom drustvu trofeje.
I za kraj, kako i gdje vidjeti evidenciju trofeja u HR, ne najjacih nego neku statistiku gdje u kojem podneblju ima jacih i slabijih trofeja. Ako me razumijete