moze li ljudski i bez ljutnje?
Ovaj shiletov stalak jeste mastorija ali nepotrebna stvar za upucavanje puske
Vec mi se desavalo da me napusavaju zbog slicnih izjava, oprastam : neznanje, neiskustvo i ubedjenja bazirana na teoriji.
Jedna stvar je izvesna, ako Shile (meni drag lik inace) upuca bilo koji karabin iz tog stalka , a ja posle toga ne naparvim (uzimajuci u obzir ljudski faktor) par milimetara vecu grupu ja ne znam da pucam!
jel' posteno?
Teorija da iz jednom upucane puske svako puca drugacije ne drzi vodu
kada je puska upucana, kada se krst, kriz, koncanice dovede u ravan parabole zrna na recimo 100 metara ili znas ili ne znas.
Razlike ce biti male , a bice uslovljene (uvjetovane) boljim ili losijim odnosom kundaka i visine nisana u odnosu na gradju i polozaj strelca...nikako na to kako puca
Ako zna, pucace dobro, malo losije nego stalak ili nista losije..ako ne zna ima opravdane u kundaku, ako nema, onda opravdanja nema.
E sad...
Satalak koji sa fabrickom municijom strese 10 metaka u pola minute (mislim na municiju dostupnu puku) ja cu da pojedem...polako secem brusilicom komad po komad i gutam
Ko puni municiju ne treba mu stalak, treba mu dobar naslon
Ko se usudi da kaze drugacije poslacu ga u dve tacke o mom trosku a kada se vrati ubedjen morace da vrati pare u:
Norvesku
SveCku
UK
USA
AUS
i nekoliko emirata
da vidi kako beavers upucavuju puske za takmicenja na 1000m bez stalka..
naslon da
stalak ne
i da vide kako se menjaju za puske sa priblizno istom parametrima i postizu rezultate
sad
ako samo dosadan ili gnjavim, a mislim da jesam najbolje da i ne diskutujemo o ovom
samo sam hteo da kazem da dve vrece (dzak) napunjene suvim peskom ili pirincem (rizha) zavrsavaju sve sto veverice treba da znaju i postignu(beavers already know)
i da , ako je za utehu, napredniji ste od ostalih koji se bakcu ovom tematikom pucajuci na 50m preko naslona kirbajske tapacirane stolice iz gostinjske sobe