Pepi jel ti to pises disertaciju o nasem Medi ?
Ja sma mislio da ima boljeg posla
Nisam rekao i necu da je najskuplje i najbolje jer cijena izrade optike u jednoj tvornici skoro da je ista u Leupoldu ili Swaru.
Placaju se imena najcesce.
Swara je tesko nadmasiti po slici ali sustigli su ga, medjutim, ovdje je Swar naveden kao primjer ,a mogao sam staviti Kahles,S&B,Zeiss, Meopta itd. samo ne da mi se pisati.
I tocno je da sam napisao da me S&B nije impresionirao medjutim nakon testova koje sam radio ugodno sam iznenadjen.
Po slici su sve vrhunske optike iste i razlike su meni neprimjetne.
Od Swarovskog proizvodi su vrhunski i tu dvojbe nema ali serija Z6 nije opravdala ocekivanja pouzdanoscu.
Na kraju krajeva mene reklame ne fasciniraju niti im vjerujem. Probam i na kraju stvorim neko misljenje. To znaci da svoje misljenje i promjenim jer nekad sam impresioniran na prvi,a nekad na drugi pogled.
Npr. Leupold VX-L me odusevio na prvi moment ali nakon nekoliko mjeseci bio mi je samo jedan od mnogih dobrih optika.
O tome se radi.
Cinjenica je da ne treba uzeti jedno ime i to ime dizati iznad svih jer vec drugi dan mozda netko ima bolji proizvod.
Ja sam sa sobom rascistio mnoge nedoumice i jos su mnoge ostale da ih rascistim. Blago onome tko ih nema