Štef (imenjak inače), nisi TI :) mene uopče uvrijedio, dapače, dobro je čut svačije mišljenje, ja sam vidio puno terenaca u akciji jer moje je lovište kušnja za svakoga, a svi se žele okušati u blatu, moraju se imat čime hvaliti hehe. Netko je gore usporečivao Mitsubishija, Toyotu i Nissana sa defenderom, a pošto je po meni jedini Mitsubishijev terenac L serija koja je pick up (Pajero ovim novim modelima pada potpuno u zaborav), Toyota je pick up, Nissan terrano je najbliži terencu od tih luksuznijih auta, usporečujem ih sve zajedno iz prostog razloga štu su čipovi i svi imaju mogučnost sva 4 pogona i sporih brzina (barem večina koja je vrijedna spomena) i visoki su. I pick up je čip, nema razloga da ne mislimo drukčije, pa dugi su svi kolko i moj defender. Al defender je ipak prvi čip u povijesti koji je osvojio teren od pustinja do blata. Dovoljna mu je prednost pred svim ostalima (opet ne računam čipove sa šperama) njegova visina. Kad dodaš na to dobre ripnjače, imaš pravi stroj od kojeg svima sline cure.
Medo kaj se tiče tvojeg pitanja, skliski ASFALT po pitanju kiše nemaš beda, no ledeni asfalt je kooooooma, moraš prepolovit brzinu i vrlo pažljivo, jbg težak je i jako visok a to je odlična formula za gubitak nadzora po ledu na asfaltiranoj cesti u zavoju. Ja sam baš jučer kad smo išli kod nikole imao priliku to upoznati iz prve ruke kad sam se lagano dovezao sa 60 do zavoja na nizbrdici, pristao na kočnicu, on počeo kliziti, pustim kočnicu i motam al on ravno, nekak uspijem ublažit i ivzuč no nedovoljno da ne roknem odbojnik kojeg da nije bilo, odosmo mi u provaliju. Rezultat, štosdenfer povijan malo, puko šaraf na desnom braniku na čošku i sad malo zjapi van. Moram skidat branik sad i šarafe stavit nove i pritegnut nazad. Moglo je bit puno gore. No na greškama se uči, nazad smo se vozili nizbrdo po zavojima u drugoj u ler gasu...
u biti vidjet češ sliku kad medicus postavi u topicu gostovanje kod nikole...