Ide magarac dzunglom, skace, divlja kad ispred njega iskoci lav!
Lav: - jel znas ti da se ne smijes tako ponasati ovdje, ja sam kralj zivotinja i postavio sam ovdje neki red koji se mora postovati! -
Magarac: - jel? a ko je tebe postavio za kralja zivotinja? -
Lav: - sve ostale zivotinje, jer mogu najduze da jebem! -
Magarac: - ja mogu duze. da se kladimo? -
Konta lav sta ce, gleda magarca i pristane na opkladu!
Prvi lav ufati magarca i pocne sa radnjom, 15min, 30min....magarac trpi ne progovara, 45min, 1h i lav svrsi! Dosao red na magarca i ufati on lava i poce radnju! 15min lav trpi, 30min lav trpi, 45min lav trpi i vec konta vidi ove budale, bas ce me sjebati, procuce se bruka. I sta ce, sjeti se sta njemu najvise odgovara kad je s lavicom. Skonta da voli kad lavica stenje i poce lav da stenje. Magarac nastavi sa radnjom. Sat vremena a magarac ne popusta. Lav se sjebo i konta sta ce. Na um pade mu da voli kad ga lavica ceska po jajima dok to radi i on poce magarca da ceska. Navalio magarac još jače i ne popusta niti nakon dva sata, a lav stenje i ceska ga po jajima. Poslednje cega se lav seti da ne moze da izdrzi kada lavica pocne da miješa. Zavrti lav guzicom najzesce sto je mogao i u po frke, magarac ufati lava za grivu, povuce ga prema sebi i kaze: "Lave, ti nisi kralj.........TI SI CAR!!!"