Pitam jer se do sada dva puta dogodilo da mi se kuja "zaljepi" na dosta star krvni trag pa me zanima jer ne znam kako to da protumacim.
Moja kuca je na samoj granici lovista i to onog dijela koje je godinama bilo zatvoreno i kad se ove godine otvorilo svi su lovci tu pohrlili. Uglavnom kako je to u neposrednoj blizini i ja znam sve te lovce znam i tocnu poziciju di, ko i sta je odstrjelija.
Tako sam jednom naisa s kujom na trag krvi na kamenu star 5 dana, i pokazala je zanimanje.
Danas popodne sa kolegom odemo pogledati poziciju na kojoj je lovac odstrjelio zeca al mom kolegi je to nekako sumljivo jer je lokva krvi bila uistinu golema za tako malu zivotinju. I mi dodjemo tamo i za nama moja kuja i poludi na poziciji. A zec je tu odstrjeljen pa ima sigurno 15 dana(12ili19tocnije). To mi nikakonije bilo jasno jer inace nije bas wunderkid sta se tice nosa, normalan je prosjecni pas.
Malo mi je ipak jasnije da je to moguce jer je zadnjih 15-20 dana zemlja zaledjena i popustila je tek sinoc kad je pocelapadati kisa. Teorija o ocuvanju krvi je vrlo logicna i moguca, jer zemlja je zadnjih dana bila ko frizider.
Poceja sam sam sebi odgovarati na postove na temelju znanja usisanog na forumu. Vrime mi je za ici leci