Nisam mislio da će doći i taj dan, al evo da vam se i ja pohvalim sa svjojim NAJPROMAŠAJEM. Daklem, sjedim ja na čeki, kamera u đepu, čekam krmaču s malima koju sam htio ovjekovječit na filmu. Lijepi dan, sunčeko sja, komarci se igraju s mojom krvlju sočnom, slina od obada mi kapa po šeširu s vrbe i tak, sve normalno. Odjednom iz neočekivanog smjera iz grmlja gdje nikad ne izlaze inače, ide komad. Ja se hvatam za kameru, kad tamo, izlazi još jedan pa još jedan. Eh sad već se dvoumim kaj da uzmem, kameru ili dalekozor. Idem ja ipak dalekozor. Osmatram ja na nekih 100 m ta 3 praseta, vidim ja nisu krmače, fini prasci po 60-80 kg jel tak. I super. Odlažem ja sebi dalekozor, uzimam 8x68, naslanjam na ogradu i gledam dalje ja njih kako lagano putuju po travici i usput rovkaju malo. I jedan taman pogleda drito u mene, ravno je stajao prema meni, ne bočno, i samo je digao glavicu i naćulio uši. Ja križ na čelo, otkočim, potežem šteher, križ nepomično stoji na čelu, stisnem, buuuuuuum. Opali tata. Fijuuuuu, sva 3 komada ko da su vrapci, polete u zrak i brzinom svjetlosti preko livade tak da nisam stigao ni repetirat lool. I dođe mi da zaplačem hehe. Al za svaki slučaj, normalno, idem ja dolje tražit na mjesto šusa, i pretražim sve živo i još sva 3 traga prođem nekakvih 80-ak metara, krvi nigdje. Kad sam puknuo, svinja ni najmanje nije pokazala pogodak, a krvi nije bilo, daklem, čisti promašaj. I još ne mogu vjerovati. Ja koji jednostavno nemrem fulati looool, FULAO KO TUPAN. Tehnički detalji: 8x68S, Kahles 1,5-6x42, H-mantel 12.1, upucan na 100 u +4. A sad šećer na kraju da ispadne NOTORNA GLUPOST MENE KAO STRIJELCA I TOTALNOG PROMAŠAJA, zračna udaljenost mene i mjesta pogotka izmjerena daljinomjerom = 58 m.
Eto to je to.
Molim vas budite blagi s komentarima jer još sam uvijek u koroti.
P.S. još uvijek se nadam da je u Kahlesu problem hehehe, sutra idem na metu pa ćemo provjeriti...