Autor Tema: Vicevi  (Posjeta: 219778 vremena)

Offline SSG

• K 2000
  • Da je pas čovjekov prijatelj, mišljenje je čovjeka
Odg: Vicevi
« Odgovori #255 u: 04. 03. 2008. 14:30:53 »
Šta znači kratica NASA?

Need Another Seven Astronauts.
Užasno osjećam ovu krizu. Vozim auto bez krova, pijem staro vino, jedem pljesnivi sir..

Not to open the hunting season on the pretext that there is no game would be as if one gave up celebrating Christmas because there was not enough snow to go by sleigh to midnight Mass.

Offline fazan

• Moderator
  • K 3000
  • Živim da lovim
« Odgovori #256 u: 05. 03. 2008. 08:31:06 »
Na takmičenju bacanja čekića u dalj, nevjerojatno ali stvarno, Crnogorac baci čekić duplo dalje od prethodnika. Pitaju ga novinari:
- "Dobro, pa kako ste uspjeli baciti tako daleko."
- "ALAT ŠTO DALJE OD MENE!!!"

Hrvatske Domovine Sin.

Offline SSG

• K 2000
« Odgovori #257 u: 05. 03. 2008. 08:42:02 »
Što kanibali jedu kad hoće kinder suprise?
Trudnicu!
Užasno osjećam ovu krizu. Vozim auto bez krova, pijem staro vino, jedem pljesnivi sir..

Not to open the hunting season on the pretext that there is no game would be as if one gave up celebrating Christmas because there was not enough snow to go by sleigh to midnight Mass.

Offline SSG

• K 2000
« Odgovori #258 u: 05. 03. 2008. 08:42:25 »
Kakva je razlika između žene i terorista?
S teroristom su pregovori mogući!

Offline SSG

• K 2000
« Odgovori #259 u: 05. 03. 2008. 08:43:40 »
Koja je razlika između amaterskog i profesionalnog pedofila?
Profesionalni je završio teološki fakultet!

Offline SSG

• K 2000
« Odgovori #260 u: 05. 03. 2008. 08:49:45 »
Odlazi Mujo u vojsku. Bojeći se da mu Fatu ne pojebu dok ga nema, naredi on njoj da se ne pere dolje dok god se on ne vrati iz vojske. Ona jedva nekako pristane, ali uz uvjet da joj Mujo poliže picu čim se vrati.
Nakon godinu dana vraća se Mujo, siđe s vlaka, a u zraku smrad. Ide kroz mjesto put kuće, a ono smrdi sve više! Dođe do svoje kuće, a smrad do boli. Uđe unutra kad ono Fata raširenih nogu čeka obećano! Nakon što je radi silnoga smrada ispovračao sve što je pojeo u zadnjih tjedan dana, Mujo se baci na posao ...
Liže on, liže, te odjednom vikne Fati: "Deder Fato, budi čovjek pa prdni koji put, da uvatim malo svježeg zraka!" ...

Offline SSG

• K 2000
« Odgovori #261 u: 05. 03. 2008. 09:09:03 »
koji je najbolji način da izgubiš 80kg odvratne masnoće??
razvod..

Offline imenjak

• K 100
  • **
« Odgovori #262 u: 05. 03. 2008. 20:48:33 »
Došao veterinar kod doktora na pregled i ovaj ga pita šta ga boli. Veterinar se nasmiješi i reče: nećemo tako druškane, pogađaj.
S obe noge čvrsto stojim na oblacima

Offline Vanja

• K 500
  • Lovac se ne postaje, lovac se rađa...
« Odgovori #263 u: 06. 03. 2008. 00:21:09 »
Teta u vrtiću pomaže obuti čizme malom Ivici koji je pitao za
pomoć. On je gurao, ona vukla, a čizme nikako na noge. Kad su obje
čizme bile navučene na jedvite jade, teta je bila sva u znoju. Skoro se onesvijestila kad je Ivica rekao:

- Teta, čizme su na krivim nogama.

I stvarno, bilo je tako. Nije bilo lako ni skinuti čizme, a kamoli
ponovno ih navući. No, na koncu su bile čizme svaka na pravoj nozi.

Mali Ivica tada objavi:
- To nisu moje čizme!

Teta se ugrize za jezik da ne bi zavrištala.
- Zašto mi to nisi prije rekao!!?

I uz napor mu ponovno izuje čizme. Tada mali Ivica nastavi:
- Čizme su od mog brata. Mama ih je dala meni.

Teta nije znala da li da plače ili se smije... Nakon novog navlačenja čizme su ponovno bile na nogama. Teta tada upita:

- A gdje su ti rukavice?
- Pa, ugurao sam ih u čizme...
 z30

Vozili se Zagorec i Punker u vlaku nasuprot jedan drugome...Zagorec nabio šešir i zabuljio se u Punkera, a on sav 'in' s velikom crvenom krijestom od kose na glavi i voze se....
Punker ga jedno vrijeme ignorirao a onda plane ko munja...
"Kaj je, stari, kaj si se zabuljil u mene?"
Na to Zagorec odgovori:
"Čuj mali, kad sam ja bil mlad, isto sam tak svakakve bedastoće delal, čak sam i kokoši fukal - pa si nekaj furt spremišljavam da ti nisi moj sin?"
 z30

Imali Fata i Mujo mačku. Fata ju je prilično voljela, ali Mujo ju je mrzio. Odluči Mujo da je se nekako otarasi. Skont'o da je odnese i ostavi negdje u naselju. To sljedeći dan, kad nije bilo Fate i učini. Vrati se kući, kad tek što je uš'o na vrata, ugleda mačku na trosjedu.

Odluči on da je slijedeći dan odnese na drugi kraj grada. To i učini. Vrati se kući, kad ista slika kao od prethodnog dana, mačka na trosjedu.

Otiđe on narednog dana u šumu kraj grada i ostavi tamo mačku. Kad se vraćao, izgubi se. Međutim, imao je mobilni te nazva Fatu. Ona se javi, a on je pita:

- Je li mačka kod kuće?

- Je?

- Daj mi je malo...
 z30

Dvije brinete i plavuša bježe iz zatvora. Dođu do farme i sakriju se u štalu.

Prva brineta se sakrije na tavan, druga se sakrije među krave, a plavuša se sakrije u vreču za krumpire. Nakon nekog vremena ulete policajci u štalu i počnu je pretraživati.

Pogledaju na tavan, a brineta iz mraka reče : "Miijaaauuuu".
"Ah,samo mačka" rekoše policajci.

Pogledaju među krave, a brineta sa poda reče : "Muuuuuuu".
"Ah,to su samo krave" rekoše policajci.

Pogledaju među vreće s krumpirima,a plavuša iz vreće reče :
"Kruuummmpppiiirrraaaaa!"
« Zadnja izmjena: 06. 03. 2008. 00:27:35 od Vanja »

Offline SSG

• K 2000
« Odgovori #264 u: 06. 03. 2008. 09:03:30 »
Gusar sjedi u krčmi i pije rum, kad ga krčmar pita:
 Kako ste dobili tu drvenu nogu?
 Jednog dana sam plivao pored broda, naišao je morski pas i odgrizao mi nogu.
 A kako ste dobili tu kuku na ruci?
 U napadu na jedan brod mi je odrezana.
 A kako ste dobili taj povez preko oka?
 Gledao sam galeba kako leti i on mi se posr'o u oko.
Krčmar sav zbunjen:
 Pa, zar se od toga može izgubiti oko?
 Ne, ali to mi je bio prvi dan s kukom.

Offline SSG

• K 2000
« Odgovori #265 u: 06. 03. 2008. 09:04:06 »
Koja je razlika između plavuše i gripe?
Nikakva. I s plavušom i s gripom možeš van, ali ipak je najbolje u krevet leći.

Offline SSG

• K 2000
« Odgovori #266 u: 06. 03. 2008. 09:05:18 »
Radila plavuša kao policajka i usred posla dobila menstraciju. Pošto nije smjela napustiti radno mjesto, pozove ona stanicu i zatraži zamjenu. Tek nakon 3 sata stiže kolega da je zamjeni, ali mrtav pijan. Pita ga ona:
 Pa, čovječe, zašto si pijan?
 Ma šuti, kad si rekla da si dobila menstraciju, prvo je šef naručio turu, pa zamjenik šefa, pa načelnik, pa tajnik...

Offline SSG

• K 2000
« Odgovori #267 u: 06. 03. 2008. 09:06:48 »
Došo Crnogorac kod ćaleta pa kaže:
 Stari ja bi se ženio.
 Pa ajde onda.
I tako on dovede Slovenku. Prvu noć se skine pred njom i pokaže joj kurac:
 Mila, što je ovo?
A ona će u čudu:
 Pa... Kita.
 Marš bezobraznice! Kurvo jedna, neću te u kući! - i istjera ju. Drugi dan on dovede Hrvaticu, skine se pred njom i pokaže na kurac:
 Reci, znaš li što je to?
 Pa kurac, što bi drugo bilo.
 Marš van kurvetino, da te moje oči više ne vide!
Treći dan on dovede Bosanku, skine se pred njom i pita ju:
 Što je to?
Odgovara ona:
 Pa... Ne znam.
A on sav razdragan i veseo joj kaže:
 E ti si mi časna, nevina i fina! E vidiš draga moja, to je kurac.
A Bosanka će na to:
 ŠTA?!?!? TO KURCA VIDJELO NIJE!!!

Offline SSG

• K 2000
« Odgovori #268 u: 06. 03. 2008. 09:07:42 »
Nisi lijepa kao J.Lo, nemaš sise kao Pamela niti se jebeš kao Sharon Stone.
Al zato pušiš kao Hajduk.

z30

Offline SSG

• K 2000
« Odgovori #269 u: 06. 03. 2008. 09:08:59 »
Dođe Ivek kod doktora da se požali na ženu, pa kaže:
 Gospon doktor, ja stvarno ne znam što da radim! Ja i žena već duže vrijeme ne radimo one stvari!
 Pa dovedite je da ja popričam s njom
I tako sutradan, Ivek dovede ženu kod doktora. Doktor je primi i počne razgovor.
 Dobar dan, gospođo!
 Dobar dan, doktore!
 Vaš muž mi je rekao da već duže vrijeme niste imali seksualne odnose! Zašto?
 Joj znate, doktore, ja ujutro krenem na posao i vozi me susjed Štef. Onda me on pita Čuj, buš mi platila za benzin ili šta? i ja onda moram ono ili šta! Zakasnim na posao i meni gazda kaže Hoćeš da ti dam otkaz ili šta? i ja moram ono ili šta! Vraćam se sa posla i opet me vozi susjed koji opet pita Budeš mi platila za benzin ili šta? i ja onda opet moram ono ili šta. I kad dođem kući, ja stvarno ne mogu više!
Na to će doktor:
 Pa, hoćete li da to kažemo vašem mužu ILI ŠTA?