Jedan mladi svecenik bio je tako nervozan da prije prve mise nije mogao ni rijeci progovoriti pa upita biskupa za savjet.Ovaj mu rece:"Sljedeci put popij casu vode s dvije tri kapi vodke i odmah ces se osjecati slobodnije." Poslije toga svecenik se osjecao tako dobro da ga nista nije moglo uznemirit. Nakon povratka s mise doceka ga cedulja s biskupovom porukom: "postovani,rekao sam nekoliko kapljica vodke u vodu,a ne obratno.I jos par savjeta: Nije potrebno stavljati kriske limuna na rub pehara. Ormar pored oltara je ispovjedaonica,a ne wc. Ne oslanjajte se vise na kip Blazene Djevice Marije,ne grlite ju i ne ljubite ju vise. Postoji 10 zapovjedi,a ne 12.12 je apostola,a ne 7,nijedan od njih nije patuljak. Isusa i njegove ucenike ne zovemo J.C and Co. David je pobijedio Golijata prackom i kamenom,nije ga umlatio i prosuo mu mozak. Judu ne nazivamo kurvinim sinom. Papu ne zovemo El Padrino. Bin Laden nema veze s isusovom smrcu. Sveta vodica je za posvecivanje,a ne za osvjezenje ispod pazuha. Ne sjedi se ispred oltara i ne stavljaju se noge na bibliju. Hostija nije grickalica uz vino vec za vjernike. Gresnici idu u pakao a ne u pizdu materinu. Onaj u kutu,pored zbora,kojeg ste nazvali pederom i transvestitom u suknji,bio sam ja. I na kraju kaze se Amen,a ne fajrunt".