Ma znam ja sve to i večina je točna.
Na Blaser ti ide Zeiss, a na Mannlichera ti ide Swar.
Npr. na mercedesa ne možeš staviti sava esximo, već mora ići Continental ili Michellin.
Jedno ti veže drugo.
A želje su drugo, a mogućnosti .....
Ako ima mogućnosti, nemaš beda, između vrhunskog jednog i vrhnusnkog drugog nema velike razlike. Kvaliteta bezprijekorna.
Npr. mobiteli, imam Samsunga S7 koji je prije godinu dana bio best buy, inače je koštao ko 6000 - 6500kn, (prodao corsu diesel za te novce) i stvarno je dobar. Sad je izašao S8, a pošto radim u takvoj firmi, mislim da na jesen ide i S8, naravno povoljnije, neki bonusi i tako to. Kako sam techo frik, iskoristio sam jako puno svoj mobitel, a to je ništa prema mogućnostima što ima. Dok drugi nisu niti blizu tome, ali imaju mogućnosti. Svaka čast.
Tak ti je i s optikama, ako imaš kupuj najbolje, nečeš se razočarati, a nečeš niti sve iskoristiti.
Ako nemaš kupuj nešto srednjeg razreda, nečeš imati osmjeh kad vadiš iz ormara, ali češ imati osmjeh kad položiš dlaku na travu. Eto.
Svi smo malo zabrazdili oko tehnikalijama, a bit lova je ipak nešto drugo - onaj iskonski adrenalin pečinskog čovjeka - neprocjenjivo, a za sve ostalo je MasterCard.